Hirdetés

himzes.lap.hu / Gépi hímzés

Gépi hímzés

Tradíció és minőség - gépi hímzés és tervezés. Alapítva 1975-ben.

Balla Béláné gépi hímző és kézimunka-készítő honlapja.

Több mint 20 éves szakmai múlttal az emblemazas.hu mára Közép-Európa talán legnagyobb és legkorszerűbb gépihímzéssel foglalkozó társasággá vált. Ezen kívül évek óta foglalkozunk gravírozási és lézervágási technikák alkalmazásával. Folyamatosan fejlesztett gépparkunk, lehetővé teszi, hogy szinte minden típusú anyagot megmunkáljunk. Naprakész, felkészült divattervezők segítségével folyamatosan követjük az aktuális trendeket, technológiai újdonságokat , így a napjainkban látható különleges mintázatok mindegyikére van megoldásunk.

Cégünk 1991-ben alapított hímzéssel foglalkozó vállalkozás. Célunk magas minőségi követelményeket kielégítő hímzésekkel ellátni megrendelőinket.

A gépi hímzés kiváló módszere annak, hogy megjelenítse egyéni márkajelzéseit, logoit bármilyen textílián.

Gépi hímzéssel azért kezdtünk el foglalkozni, hogy saját termékeinket minél egyedibbé alakíthassuk. Hamarosan bővítettük gépparkunkat, s már a legmodernebb Tajima hímzőgépekkel és professzionális mintatervező szoftverrel vállalunk gépi hímzést kis és nagy tételben egyaránt.

Zászlók, felvarrók, munkaruhák és még sok más hímzése.

Gépi hímzés, strasszozás, hímzőporogramok.

Cégünk 1991. évi alapítása óta szolgálja magas színvonalon a hímzők igényeit, legyen szó akár tervezőrendszerről, hímzőgépről vagy hímzési kellékekről.

Cégünk 1982-óta foglalkozik hímzéssel családi vállalkozás keretén belül. Kezdetekben kézi-, később mechanikus-, napjainkban csúcstechnológiát képviselő számítógépvezérelt, nagy kapacítású hímzőgépekkel dolgozunk.

A Merána Kft. a kezdetben hímzésminta digitalizálására alakult, ma a nagyszériás gépi hímzés, az egyedi hímzett zászlók, a ruházati kereskedelem, a digitális transzfernyomtatás is tevékenységünk része.

Egyedi hímzések akár 1db-tól is egészen a nagy tételig. Magas minőségű kivitelezés.

A Loidl Hímző és Szolgáltató Kft. 1985-óta van jelen a magyar és a nemzetközi piacon. Jelenlegi telephelyünkön 1998-tól vagyunk elérhetőek.

Hímzünk mindent mi hímezhető, legyen szó egyetlen darabról, akár több százas szériáról, nem fog csalódni bennünk.

Amennyiben minőségi hímzést keresel, jó helyen jársz. Gyorsan és pontosan szeretjük kiszolgálni ügyfeleinket, legyen szó kis vagy akár nagy mennyiségben megrendelt termékekről. Gépparkunk az évek folyamán olyan ütemben fejlődött, hogy a legmerészebb hímzés designerek álmai is megvalósulnak műhelyünkben. Az Oranzs Trade Kft. közel egy évtizede szolgálja ki ügyfeleit minőségi munkáival.

A hímzéseket egy AEMCO 8 fejes 9 színes Tajima-kompatibilis automata gépen készítjük. Felvarrókat is tudunk készíteni ha olyan helyre kérnek logót, ahová a direkt hímzés nem lehetséges.

Cégünk fő profilja az emblémázás. Szolgáltatásaink között megtalálható a hímzés, a strasszozás, szitanyomás és tamponnyomás. A minőségi termékek gyártását az a szakembergárda biztosítja, amely már több évtizede az emblémázásban tevékenykedik. Hímzünk céges logókat, egyedi logókat, felvarrókat (tépőzáras és vasalható), klubemblémákat, címereket, feliratokat, különböző divat motívumokat.

Süleyman Kft. - Gépi hímzés csúcsminőségben.

Gépi hímzés az ország nyugati részén.

Gépi hímzés az ország középső részén.

Gépi hímzés az ország keleti részén.

Hirdetés
Meghatározás:

Gépi hímzéssel foglalkozó, ellenőrizhető, hivatalos vállalkozásokat összesítő linkdoboz.

Gépi hímzéssel foglalkozó, ellenőrizhető, hivatalos vállalkozásokat összesítő linkdoboz.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Gépi hímzés
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés