Hirdetés

himzes.lap.hu / Hímzett termékek, szolgáltatások

Hímzett termékek, szolgáltatások

A 3D keresztszemesek új dimenziót nyitnak azoknak a kézimunkázóknak, akik újdonságra vágynak, és akik a hagyományos technikával valami teljesen mást szeretnének alkotni.

Cégünk kiváló minőségű pólókat, a Fruit of the Loom és a Gildan márkákat forgalmazza, melyekre a legkedveltebb helikopterek és repülőgépek kerülnek hímzésre. Termékeink elegáns megjelenést biztosítanak a mindennapokon és a rendezvényeken egyaránt. További hímzett termékeink: repülős mellények, sapkák, felvarrók.

Keresztszemes és lapos hímzés egységcsomagok. A készlet tartalmazza az anyagot, a megfelelő mennyiségű fonalat, a mintát, a hímzési útmutatót, a tűt és a fotót.

Beregi keresztszemes kézimunkák hímzése, ajándék és használati tárgyak modern és hagyományos stílusban.

A hímzés több válfaját alkalmazzuk, így a kalocsai hímzésen kívül a keresztszemes hímzést, a tűfestés, goblein készítést is vállalunk.

Egyedi hímzett felvarrók készítése, akár 1 db-tól is.

140 x 240 cm-es gyönyörű terítő.

Magyar hímzéssel díszített divatos női ruhák, kiegészítők, illetve egy magyar találmány, a hímzett kitűző, hűtőmágnes, magánszemélyeknek, cégeknek, rendezvényekre, fesztiválokra. Ezt érdemes megnézni... Divatos női táskák, felsők, sálak, különleges technikával készült ékszerek találhatók az oldalon, valamint kiegészítők is.

Gondoltad volna valaha, amikor kalocsai mintás népi viseletben megláttál egy népi táncost, hogy a kalocsai minta a minden napokban viselhető ruhákon is divatos lesz? A Hímzésmánia Webáruházban kedvedre válogathatsz kalocsai mintás hímzett pólók, atléták, szoknyák, nadrágok, ruhák, kiegészítők, ékszerek bő kínálatából.

Játék Makett Centrum ajánlatai.

Kézimunkák, terítők, öltözékek, hímzett blúzok, ingek, stólák, lakásdíszítés, konyhai dekorációk, ajándékok.

Cégünk azzal az indíttatással jött létre, hogy a méltán világhírű kalocsai népművészeti motívumokat népszerűsítse a hétköznapokban is használt tárgyakon, megőrizve annak hagyományát és eredetiséget. Az oldalon található termékeket kizárólag Kalocsán élő, több évtizedes tapasztalattal rendelkező asszonyok készítik.

Hímzett termékek (terítők, párnák, fésűtartók, stb.) rendkívül széles választéka.

Hímzett törölközők, Pigniczki és Társa Bt.

Küldetésünk, a gyermekek hagyományőrző, identitástudatának ápolása a népi motívumokkal hímzett modern gyerekruhákon keresztül. Kisgyermekes anyák lévén látjuk, hogy milyen nagy örömmel viselik gyermekeink a népi hímzéses életrevaló ruháinkat.

A Tulipángyár egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő manufaktúra. Fő profilunk a kalocsai mintán alapuló ruházati termékek gyártása, nagy hangsúlyt fektetve a kézzel készített, hímzett darabokra. Meglévő minta és színválasztékunkat folyamatosan bővítjük a megrendelői igények, és divatirányzatok szerint, továbbá lehetőséget biztosítunk látogatóink számára, hogy egyedi elképzelésüket megvalósíthassák.

Életünk egyik legcsodálatosabb és legmeghatóbb pillanatára készülünk amikor az esküvőnket tervezzük, és ebben az esküvői meghívók is nagyon fontos szerepet töltenek be, hiszen ezúton tudatjuk a családtagjainkkal és barátainkkal hogy milyen nagy esemény ez az életünkben. Mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani az egyedi hímzett esküvői meghívókkal, mely természetesen alkalmazkodik az általatok megálmodott esküvő stílusához.

Készíttessen fotóhímzést családi fotóról! Ön elküldi hozzánk a kiválasztott fényképet, mi pedig hímzéssé szerkesztjük egy speciális program segítségével. Bekeretezzük, és készen is van a személyre szóló ajándék.

Ha varrásra valamilyen díszesebb öltésformát használunk, s magát az öltéssort más anyagú vagy színű fonállal, különleges varratokkal hangsúlyozzuk, akkor hímzésről, beszélünk. Napjainkban a reneszánszát éli a kalocsai hímzés, és a hímzett ruhadarabok. A kalocsai hímzésminta megjelenik blúzon, ingen, pólón, sapkán, kötényen, női ruhákon, farmeron, használati eszközökön, bőrdíszműves termékeken, cipőkön.

Főleg kalocsai kézi himzésü teritőket, blúzokat és egyéb ajándék tárgyakat árusítunk különböző méretekben és a legdivatosabb színvilágban.

Elkészítjük arcképedet, csak egy fényképet kell elküldened. Küldhetsz családi képet, ersküvői fotót vagy bármilyen fontos eseményt megörökítő fényképet. Mivel egy hímzett képet kapsz, természetesen annál élethűbben adja vissza az elkészült mű a valóságot, minél nagyobbak és kontrasztosabbak a részletek.

Hímzett párnák, terítők, falvédők, táskák széles választéka.

Díszpárnahuzat keresztszemes hímzéssel. Anyaga: textil. Mérete: 41x41x1 cm

Rövidáru, népművészeti alapanyagok szaküzlete. Kis- és nagykereskedés, Ferdinánd és Társa.

Kézzel készített hímzések.

Vállalkozunk szállodák, panziók, közintézmények, éttermek teljes textíliákkal történő felszerelésére, alkalmazkodva az egyedi elképzelésekhez. Az általunk gyártott termékek nagy része saját tervezésű, csak cégünknél kaphatóak. Szövéssel emblémázott termékeink már bizonyítottak számtalan magyarországi szállodában.

Hirdetés
Meghatározás:

Terítők, párnák, huzatok, hímzőkészlet, dekorációk, félkész termékek, hímzett fotók.

Terítők, párnák, huzatok, hímzőkészlet, dekorációk, félkész termékek, hímzett fotók.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Hímzett termékek, szolgáltatások
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés